Doi inconştienţi în stare avansată de ebrietate implicaţi în evenimente rutiere în zona FălticeniActualitate

Doi inconştienţi în stare avansată de ebrietate implicaţi în evenimente rutiere în zona Fălticeni

       Accesări: 2609

Protectorul beţivilor a fost la datorie!

Duminică, în urma unor evenimente rutiere care s-au produs pe drumurile publice din zona Fălticeni, patru autoturisme au suferit avarii. Vinovaţi de producerea acidentelor au fost doi bărbaţi care se aflau în stare avansată de ebrietate.

În jurul orei 12.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe un sector din comuna Rădășeni, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Salcea, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat din municipiul Suceava. În urma tamponării a rezultat avarierea celor două autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul care circula regulamentar și de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 46 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Câteva ore mai târziu, ora 15.55, Secţia 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112”, despre faptul că, pe DJ 155A, pe raza comunei Râșca, a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat cele 2 autoturisme implicate în eveniment și pe conducătorii acestora, un bărbat din municipiul Fălticeni și un localnic de 62 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, tamponarea s-a produs ca urmare a neacordării priorității de către conducătorul auto de 62 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 62 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat,  după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI