Doi fălticeneni au furat de Ziua Muncii din magazinul Supermarket Simos: Polițiștii i-au prins în 10 minuteLocal

Doi fălticeneni au furat de Ziua Muncii din magazinul Supermarket Simos: Polițiștii i-au prins în 10 minute

       Accesări: 4424

Hoția are picioare scurte. De asta s-au convins doi fălticeneni care, „însetați” după agoniseală fără efort, au ieșit la furat tocmai de Ziua Muncii. Și pentru că era 1 Mai și cam răcoare, indivizii au ales să pună mâna pe băuturi alcoolice.

Ieri după-amiază, ei au intrat în magazinul Supermarket Simos, din centrul orașului, și au acționat atunci când nimeni nu le avea grija.

N-au stat prea mult și nu au luat orice. S-au oprit la raftul cu băuturi alcoolice fine, de unde au luat două sticle de tărie, whisky și vodcă, în valoare de 270 de lei.

Profitând de faptul că vânzătoarea nu era atentă, indivizii au dosit produsele sub haine, fiecare câte o sticlă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La scurt timp apare pe raion una dintre vânzătoare și pentru ca totul să pară natural, cei doi se arată interesați de un produs, însă îl pun înapoi pe raft. Imediat au părăsit magazinul.

Mirajul căpătuielii i-a făcut pe cei doi fălticeneni să uite un detaliu important: unitatea este dotată cu aparatură de supraveghere video.

Fapta lor a fost ușor de dovedit la audieri.

Angajații magazinului și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au verificat stocul existent, apoi au urmărit camerele video de supraveghere. Șefa unității i-a anunțat rapid pe oamenii legii despre cele întâmplate.

Aceștia au fost operativi și i-au prins pe autori în doar 10 minute.

Patru agenți ai Poliției Municipiului Fălticeni au ajuns la fața locului.

Doi au continuat cercetările, iar alți doi colegi, de la Ordine Publică, au luat-o pe urmele hoților. Aceștia au fost identificați și prinși la 200 de metri de magazin, chiar în fața Judecătoriei Fălticeni.

Unul dintre autori a fost încătușat. Indivizii au 23 și respectiv 32 de ani și au fost conduși la Poliția Municipiului Fălticeni pentru audieri.

Deocamdată, prejudiciul nu a fost recuperat. Când polițiștii au pus mâna pe făptași, indivizii nu mai aveau asupra lor sticlele de tărie.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru furt.

ȘTIRI