Doi fălticeneni au ajuns cu maşinile în şant la DolheştiRural

Doi fălticeneni au ajuns cu maşinile în şant la Dolheşti

       Accesări: 56

*în situaţie asemănătoare s-a aflat şi un conducător auto din Vultureşti

Vineri, pe raza comunei Dolheşti, două maşini au fost avariate în urma unei imprudenţe.  Un fălticenean nu s-a asigurat corespunzător în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul, pe DJ 208, pe raza localităţii Dolheştii Mari, fiind evitat de un alt fălticenean care circula în aceeaşi direcşie de mers şi care, pentru a evita impactul, a virat dreapta intrând în şanţ.

În urma accidentului a rezultat doar avarierea celor două autovehicule. Ulterior pasagera din autoturismul condus regulamentar s-a prezentat la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii, fără a rămâne internată.

Tot vineri, în interiorul localităţii Ştirbăţ, comuna Udeşti, un bărbatdin comuna Vultureşti, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţia de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 31 de ani şi a unei minore de 16 ani, ambele din oraşul Liteni, pasagere în autoutilitară.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

ȘTIRI