Doi bărbați din Fălticeni și Dolhești au ajuns în arestul IPJ: Au mințit judecătorii suceveni în privința unui infractorActualitate

Doi bărbați din Fălticeni și Dolhești au ajuns în arestul IPJ: Au mințit judecătorii suceveni în privința unui infractor

       Accesări: 1788

Au tăinuit adevărul iar acum stau la răcoare. Doi bărbați au fost săltați ieri dimineață de polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă. Aceștia au fost audiați la Tribunalul Suceava în calitate de martori, într-o cauză penală privind un inculpat de 40 de ani.

Individul, domiciliat în comuna Vadu Moldovei, trimis în judecată de D.I.I.C.O.T. Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Oamenii legii au dispus efectuarea urmăririi penale față de un barbat de 38 de ani, din municipiul Fălticeni și un altul de 48 de ani, din comuna Dolhești, pentru comiterea infracțiunii amintite, aceștia tăinuind adevărul în fața magistraților.

În cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi suspecți.

Astăzi, 11 mai, ei au fost prezentaţi la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea de măsuri preventive.

În baza ordonanței de reținere, polițiștii i-au încarcerat pe martorii mincinoși în arestul I.P.J. Suceava.

ȘTIRI