Doi antreprenori din Fălticeni vor aduce în județul Suceava franciza imobiliară numărul 1 în lume și în EuropaActualitate

Doi antreprenori din Fălticeni vor aduce în județul Suceava franciza imobiliară numărul 1 în lume și în Europa

Cum să faci bani cu ideile altora! Franciza este una dintre cele mai bune soluţii de dezvoltare ale unei noi afaceri, atunci când vrei ca afacerea să fie de succes și la o scară mai largă. Cu o investiţie minimă şi costuri de exploatare reduse, acestea pot aduce un profit substanţial.

Este exact ceea ce doi tineri antreprenori din Fălticeni s-au decis să facă în domeniul imobiliar.

Aceștia au cumpărat franciza imobiliară număr 1 în lume, RE/MAX, cu care vor pătrunde în județul Suceava.

Surse apropiate companiei susțin că antreprenorii au semnat deja contractul prin care vor putea să opereze servicii de tranzacționare. Investiția în franciză este una redusă, susțin aceleași surse, iar noii beneficiari vor avea parte de întreaga experiență de peste patru decenii acumulată de marca americană.

Fălticenenii au planuri mari și vor intenționează să fie prezenți în fiecare municipiu și oraș din județ.

RE/MAX Suceava va avea sediul principal la Suceava și un alt birou la Fălticeni. Din toamnă vor fi recrutați agenții care vor putea opera tranzacții.

Compania americană este liderul mondial în imobiliare cu peste 100.000 de agenţi afiliaţi în 100 de ţări. În România, compania este prezentă în 12 orașe. În Moldova mai sunt francize doar în județele Bacău, Neamț și Iași.

Sosirea RE/MAX în județul Suceava va însemna o schimbare majoră pe piața tranzacțiilor imobiliare.

Liderul mondial în tranzacții imobiliare oferă unelte, standarde şi servicii pentru producătorii de top din industria imobiliară, ca aceştia să se poziţioneze ca experţi imobiliari locali şi să devină prima alegere a clienţilor.

Agenţii constituie cea mai puternică forţă de vânzări din industria de profil.

Biroul francizat RE/MAX Suceava se va deschide în luna octombrie, după cum sugerează aceleași surse.

Acestea mai spun că antreprenorii din Fălticeni au afaceri în domeniul transportului internațional și comerțului.

Facebook Comments

ȘTIRI