Doar 17 locuri de muncă vacante în zona FălticeniRural

Doar 17 locuri de muncă vacante în zona Fălticeni

       Accesări: 2330

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 27.652 locuri de muncă, la nivelul zilei 14 august.

În baza de date figurează și 69 de locuri de muncă în localități din județul Suceava, între care 17 oferte de muncă ale unor societăți comericale din zona Fălticeni.

În Fălticeni se caută: un instructor de fitness, un lucrător în bucătărie, un lucrător comercial, o secretară, dar și cinci lucrători pentru un cazino.  

Sunt 5 oferte de muncă și în comuna Mălini: trei muncitori necalificați în silvicultură, un administrator de societate comercială și un fasonator mecanic.

Și la Rădășeni se caută un mecanic de utilaj, iar la Horodniceni se caută un îngrijitor de animale.

În zona Fălticeni sunt înregistrați în jur de 2500 de șomeri.

Se fac angajări în sectorul public: 31 de posturi în instituțiile publice sucevene

Separat de ofertele de muncă gestionate de ANOFM, există și o situație gestionată de portalul posturi.gov.ro, portalul unic al informațiilor privind posturile vacante din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

Potrivit informațiilor centralizate în ultimele 7 zile, în instituțiile publice din județul Suceava sunt scoase la concurs 31 de locuri de muncă.

În Fălticeni, pentru Spitalul Municipal Fălticeni, se caută un psiholog specialist clinic și un asistent principal de laborator.

De asemenea, Primăria Fălticeni face recrutări pentru doi muncitori la salubritate și doi muncitori la sectorul spații verzi, respectiv pentru un post de guard în corpul de pază.

ȘTIRI