Șomuz Fălticeni – TTT București 5-2Sport

Șomuz Fălticeni – TTT București 5-2

       Accesări: 89

turneu tenis gura humoruluiReuniunea de sâmbătă după-amiază, în care a fost programată runda a 6-a, a adus a patra victorie pentru echipa Șomuz Fălticeni. Cu trei partide câștigate de Mihai Nemaciuc și două de Vlad Hurloi, fălticenenii au învins cu 5-2 pe TTT București.

Cele patru victorii acumulate situează echipa din Fălticeni pe locul 3 în clasament, o clasare peste așteptări, care poate fi consolidată cu o victorie în ultimul meci care este programat duminică.

„Mihai și Vlad au avut evoluții foarte bune astăzi și au ajutat echipa să-și depășească condiția. Un loc 3 la sfârșitul turului de campionat este ceva nemaipomenit pentru noi. Poate fi un avantaj petru retur, cu o evoluție la fel de bună putem încerca chiar o clasare pe locul 2, care duce la barajul pentru Divizia A. Mai este însă mult până departe. Ne bucurăm că investițiile făcute în acest sport aduc performanță pentru Fălticeni”, a declarat Cătălin Cozma, pentru Cronica de Fălticeni.

Rezultatele rundei a 6-a: 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ACS Şomuz Fălticeni – TTT Bucureşti 5-2

Moşneagu Marius – Uţă Adrian 1-3, Nemaciuc Mihai – Macarenco Mario 3-0, Hurloi Vlad – Enciu Alexandru 3-1, Nemaciuc Mihai – Uţă Adrian 3-1, Moşneagu Marius – Enciu Alexandru 0-3, Hurloi Vlad – Macarenco Mario 3-0, Nemaciuc Mihai – Enciu Alexandru 3-1.  

ACSM Dunărea Giurgiu – ACS DSA Cluj-Napoca 0-5

CS Top Arena Topoloveni – ACTT Bucureşti 5-4

CS Top Star TT Constanţa – CS Electrica Sf. Gheorghe 5-0

CS Farul Constanţa – CSS Slatina 5-1

CSS II Od. Secuiesc – ACS Proaktiv Focşani 5-3

CS Mureşul Luduş – CS Unirea Alba Iulia 2-5

CS Concordia Chiajna – CS Voinţa Satu-Mare 5-0 

Alex Săvescu

ȘTIRI