Dispar denivelările care au măcinat nervii șoferilor fălticeneni: Lucrările au început pe un tronson al Bulevardului 2 GrăniceriActualitate

Dispar denivelările care au măcinat nervii șoferilor fălticeneni: Lucrările au început pe un tronson al Bulevardului 2 Grăniceri

       Accesări: 1860

Sunt tot mai puține artere rutiere din municipiu care scot peri albi șoferilor. După modernizarea străzii Sucevei și variantei pentru traficul greu, acum autoritățile locale și-au îndreptat atenția spre Bulevardul 2 Grăniceri. Tronsonul de la ieșirea spre Roman este curățat de numeroasele denivelări apărute pe carosabilul îmbătrânit.

Lucrările au început astăzi și vor continua săptămâna viitoare.

Angajații ELBI vor îndepărta cocoașele din asfalt, pe tronsonul de la statuia grănicerului până la al doilea sens giratoriu, din zona magazinului Lidl. 500 de metri de drum vor fi revizuiți prin tăierea porțiunilor de drum afectate de circulația intensă.

Potrivit primarului Cătălin Coman aici urmează să fie executate lucrări de modernizare printr-un proiect mai amplu, cu fonduri guvernamentale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Traficul rutier este dirijat, pe perioada lucrărilor, de echipe ale Poliției Locale.

Construit la începutul anilor 80, împreună cu podul viaduct, tronsonul de drum dinspre Spătărești spre Bulevardul 2 Grăniceri devenea noua cale de acces în Fălticeni, de pe drumul european E85.

Ultima turnare de asfalt s-a făcut în 1992.

ȘTIRI