Directorul tehnic de la Goscom s-a stins din viață: Inginerul Arald Drăgan avea 61 de aniLocal

Directorul tehnic de la Goscom s-a stins din viață: Inginerul Arald Drăgan avea 61 de ani

       Accesări: 452

A trecut la cele veșnice. Inginerul Arald Gabriel Drăgan s-a stins din viață în această dimineață la un spital din București. Directorul tehnic al societății Goscom a murit la vârsta de 61 ani.

Decesul a survenit după o intervenție chirurgicală. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru familie, acționarii firmei, dar și actualii și foștii colegi.

Născut la Fălticeni în iunie 1953, inginerul Drăgan a fost apreciat în colectivele instituțiilor unde a lucrat. El și-a început la cariera în anii 80 la fosta Întreprindere Chimică, iar mai târziu a predat la catedra Liceului Textil (astăzi Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu”). În 1986 el revine la Întreprinderea Chimică unde va ocupa funcțiile de șef atelier mecanic, director comercial și director plin al instituției până la desființarea acesteia în 2001.

Din anul 2002 devine angajatul operatorului local Goscom S.A pe funcția de director tehnic.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Arald Drăgan este descris de apropiați, dar și de foștii colegi ca un bun profesionist, o persoană plină de viață și  cu un caracter deosebit.

Era un om deosebit. Am avut lângă noi o persoană optimistă, de înaltă ținută morală”, susține Rodica Iruc, unul din acționarii Goscom. ”Domnul inginer Drăgan era un bun profesionist și o persoană de încredere. Avea rezolvarea la orice problemă. Dumnezeu să-l ierte.”

ȘTIRI