Directorul executiv Timofti despre strada Sucevei: Vrem să terminăm cu asfaltarea la 15 septembrieActualitate

Directorul executiv Timofti despre strada Sucevei: Vrem să terminăm cu asfaltarea la 15 septembrie

       Accesări: 48

asfaltare-sucevei-5

Lucrurile merg bine pe șantierul asfaltărilor de pe Sucevei. Angajații firmei Transporturi Auto Botoșani sunt în grafic și determinați să încheie înainte de termen. Cel puțin așa spune directorul executiv Viorica Timofti care spune că se lucrează conform unui plan bine stabilit.

Acesta prevede ca la data de 15 septembrie să încheie lucrările de asfaltare.

”Vrem să terminăm cu asfaltarea la 15 septembrie. Acesta este planul nostru. Sperăm ca vremea să fie bună, iar problemele să nu apară la rețeaua de apă.”, ne-a declarat Viorica Timfoti, directorul executiv al Transporturi Auto Botoșani. ”Am așteptat acest moment de câteva luni bune. Nu am putut asfalta pentru că strada nu era predată către beneficiar. După ce am primit toate asigurările, ne-am apucat și noi de treabă.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În această seară, după ora 20, va începe asfaltarea sensului de mers dinspre podul peste Șomuz spre centrul orașului.

Lucrătorii Transporturi Auto Botoșani vor turna stratul de legătură pe o singură bandă, urmând să continue mâine cu asfaltarea celei de a doua benzi.

Săptămâna viitoare, cel mai probabil de luni, 7 septembrie, este programată turnarea stratului de uzură.

Viorica Timofti susține că ultima etapă a asfaltării va include sensurile giratorii.

Directorul executiv a mai spus că sunt în grafic cu toate lucrările de pe Sucevei și că amenjarea și modernizarea tronsonului de 2 kilometri se va încheia în toamna acestui an. În luna noiembrie ar urma să fie încheiat tot proiectul.

ȘTIRI