Directori noi la şcoli din Dolheşti, Vadu Moldovei, Gulia şi PreuteştiEducație

Directori noi la şcoli din Dolheşti, Vadu Moldovei, Gulia şi Preuteşti

       Accesări: 2176

Noul an şcolar începe cu modificări la conducerea unor instituţii de învăţământ din judeţul Suceava.

Începând cu data de 1 septembrie 2016 directorii și directorii adjuncți din unitățile de învățământ cu personalitate juridică din județul Suceava au primit decizii de numire prin detașare în interesul învățământului.

Deciziile sunt valabile până la organizarea concursului de ocupare a funcției de director / director adjunct, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2016/2017, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Schimbările survenite la conducerea școlilor din județul Suceava  au vizat un număr de 25 de posturi de conducere: 4 posturi de conducere au intrat în restrângere (inclusiv postul de director al Şcolii Gimnaziale Probota, urmare a restrângerii personalității juridice a unității de învățământ); 18 posturi de conducere cu cereri de neprelungire a numirii prin detașare în interesul învățământului sau împlinirea vârstei standard de pensionare, situații în care au fost numiți alți directori / directori adjuncți.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

IŞJ Suceava a comunicat şi o listă cu 21 de cadre didactice care vor ocupa din această toamnă funcţii de conducere în cadrul unor şcoli din judeţ (directori și directori adjuncți).

În zona Fălticeni, la conducerea Școlii Gimnaziale ”Hatmanul Șendrea” Dolheștii Mari a fost numită prof. Vieriu Mihaela, la Școala Gimnazială Nr. 1 Vadul Moldovei – prof. Beraru Gabriel Dan, la Școala Gimnazială Gulia – prof. Caradaică Ionela Maria. Directori adjuncţi au fost numiţi la: Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” Dolhasca – prof. Irimia Tamara, şi la Școala Gimnazială Preutești – Prof. Florea Roxana.

ȘTIRI