Direcția 5, Sofia Vicoveanca, Emil Lasarria & Caitlyn, Matteo și Alexandru Recolciuc vin la Zilele Municipiului FălticeniActualitate

Direcția 5, Sofia Vicoveanca, Emil Lasarria & Caitlyn, Matteo și Alexandru Recolciuc vin la Zilele Municipiului Fălticeni

       Accesări: 3614

Sărbătoarea urbei de pe Șomuz se apropie cu pași repezi. Zilele Municipiului Fălticeni vor debuta săptămâna aceasta cu manifestări culturale și sportive, programate pe 15 și 16 iulie. Fără îndoială cele mai așteptate sunt concertele programate în cadrul evenimentului.

Vedete ale muzicii pop, dance și folclorice vor veni la sărbătorea Fălticeniului pentru a-i încânta pe fanii artiștilor și iubitorii genului. Pe scena din piața civică vor urca nume cu renume ale muzicii românești.

Direcția 5 va deschide seria reprezentanțiilor muzicale de calibru, concertul trupei pop-rock fiind programat să înceapă duminică, 17 iulie, de la ora 21.45.

Emil Lassaria & Caitlyn vor polariza atenția publicului cu hituri dance, într-un spectacol ce se anunță electrizant și care va începe luni seara de la 21.45.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Matteo va urca pe scenă marți seara, începând de la ora 20.00. Atmosfera va fi întreținută de la ora 21.30 de Ligia & Band.

Orchestra Rapsozii Botoșanilor va da un regal de muzică populară alături de reputații soliști. Miercuri seara, de la ora 19.15, vor fi prezenți în Piața centrală Nada Florilor, rând pe rând, interpreții Sofia Vicoveanca, Dan Doboș, Alexandru Recolciuc, Constantin Petrescu, Petronela Rusu, Alexandru Brădățan, Elena Mândrescu.

Zilele Municipiului Fălticeni se vor desfășura între 16 și 20 iulie. În ultima zi, spre miezul nopții, este programat și un foc de artificii.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Fălticeni, Consiliul Local Fălticeni, în parteneriat cu Parcul de distracții Lichiardopol.

ȘTIRI