Direcția 5 concertează astăzi la FălticeniLocal

Direcția 5 concertează astăzi la Fălticeni

       Accesări: 1180

Una dintre cele mai populare trupe pop-rock din România ține capul de afiș la evenimentul urbei de pe Șomuz. Cvintetul Direcția 5 concertează astăzi, 17 iulie, în piața civică ”Nada Florilor”. Celebra formație va cânta pentru prima dată în orașul nostru, cu ocazia Zilelor Municipiului Fălticeni.

Reprezentația va dura aproape două ore și va începe la ora 21.45.

Cristi Enache (voce) , Marius Kesery (tobe), Nicu Damalan (chitară), Tony Șeicărescu (voce) și Marian Ionescu (bass) promit un spectacol muzical pe cinste. Repertoriul conține, printre altele, melodii de pe noul album ”Love, peace and harmony”, care va fi lansat în toamna acestui an, pe data de 29 noiembrie.

Unele cântece vor fi interpretate în primă audiție pentru publicul din Fălticeni.

”Mai întâi de toate ne bucurăm foarte mult că vom fi prezenți la Fălticeni. Avem câteva melodii în primă audiție pentru publicul din orașul dumneavoastră.”, ne-a declarat Marian Ionescu, unul din instrumentiștii trupei. ”Vreau să mulțumesc pentru faptul că am fost invitați aici. Este pentru prima dată când vom cânta la Fălticeni și sunt sigur că ne vom simți minunat împreună, noi, Direcția 5 și voi, publicul.”

Repertoriul va include și cele mai cunoscute piese ale trupei Direcția 5.

De altfel, chitaristul Marian Ionescu susține că la Fălticeni concertul va fi o selecție a celor mai frumoase melodii din discografia grupului înființat acum 25 ani. Tocmai din acest motiv, de la spectacol nu va pleca nimeni plictisit, mai spune membrul trupei pop-rock.

”Nimeni nu va pleca supărat și plictisit de la concertul Direcția 5. Vom interpreta în concertul de la Fălticeni și melodiile noastre din perioada 1990 – 2016.”, ne-a spus instrumentistul Ionescu. ”Am pregătit pentru seara aceasta cele mai reprezentative cântece de pe albumele noastre. Dacă nu ne-am mai văzut este un motiv în plus pentru noi să ne mobilizăm și să facem tot ce se poate ca să oferim o imagine completă formației Direcția 5.”

Chitaristul trupei mai spune că cea mai fericită așteptare pentru ei este ca publicului să-i placă tot ce au pregătit pentru seara aceasta.

Dacă timpul va permite, este posibil ca la final să aibă loc și o sesiune de autografe și fotografii. Concertul Direcția 5 se va încheia în jurul orei 24.

ȘTIRI