Din neglijență telefonul unei tinere din Mălini a ajuns pe mâna hoțilorRegional

Din neglijență telefonul unei tinere din Mălini a ajuns pe mâna hoților

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la modul de asigurarea a bunurilor, pentru că hoţii profită de neglijenţa proprietarilor în luarea măsurilor de protecţie.

Sâmbătă, 21 ianuarie, la ora 18.03, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Mălini, despre faptul că,  în timp ce se afla într-un restaurant din municipiul Vatra Dornei, persoane necunoscute i-au sustras un telefon.

Polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 16.00, victima a ieșit din local la fumat, însoțită de un tânăr, iar la întoarcere a uitat telefonul pe masa exterioară a clădirii. Persoane necunoscute au profitat de această neglijență și au sustras telefonul. Dispariția telefonului a fost anunțată prin numărul unic de urgență, după aproape două ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

“Poliţiştii recomandă să nu lăsaţi la vedere în vehicule bunuri de valoare, genţi, borsete, bunuri electronice, aceste gesturi constituindu-se în adevărate invitaţii deschise la furt. De asemenea, recomandăm supravegherea atentă a bunurilor atunci când vă deplasaţi în anumite localuri publice, mall-uri sau alte locuri cu aflux sporit de persoane”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

ȘTIRI