Din istoria inelelor de logodnă cu diamantDiverse

Din istoria inelelor de logodnă cu diamant

       Accesări: 142

V-ați pus vreodată întrebarea legată de maniera în care a devenit inelul de logodna un simbol etern al purității dragostei dintre două persoane care doresc să își petreacă tot restul vieții împreună? Ei bine, această bijuterie se bucură de un istoric înrădăcinat de sute de ani în urmă, fiind o tradiție care și în zilele de astăzi se păstrează cu strictețe de tinerii îndrăgostiți.

Inelul de logodnă în Egiptul Antic

Cine nu a auzit în viața sa măcar o poveste despre reginele și faraonii din Egipt? Ei bine, și în acel timp, inelul de logodnă se folosea sub forma unui simbol al eternității. Fiind considerat un cerc nesfârșit și o poartă către o viață eternă, această bijuterie grațioasă era dăruită de către faraon reginei sale în timpul unei ceremonii spectaculoase.

De asemenea, nici în epoca romană, inelele de logodnă nu și-au pierdut din strălucire, cu ajutorul lor fiind făcute angajamentele celor doi soți. În perioada Evului Mediu, cele mai spectaculoase pietre prețioase erau rubinul rosu, ca simbol direct al inimii iubitului, safirul albastru, care făcea referire la imensitatea dragostei așa cum este și cerul și, bineînțeles, mult râvnitul diamant care simboliza indestructibilitatea iubirii dintre parteneri.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nici tradiția de a purta această bijuterie-simbol pe al patrulea deget al mâinii stângi nu este o întâmplare, ci datează din perioada egiptenilor, care considerau că o anumită venă din acea zonă conduce direct la inima iubitei.

Prin urmare, inelul de logodnă avea rolul de a păstra dragostea energică și, în același timp, de a bloca dorința de a mai căuta iubirea în altă parte.

Piatra prețioasă care simbolizează logodna dintre doi parteneri

În urmă cu peste jumătate de mileniu, diamantul a devenit oficial piatra prețioasă care simbolizează logodna dintre două persoane. În acea perioadă, arhiducele Maximilian al Austriei i-a dăruit iubitei sale, Maria de Burgundia, un inel cu diamant.

Diamantul este la ora actuală o piatră prețioasă mult râvnită de femeile din întreaga lume, ce doresc ca iubitul lor să le dăruiască un astfel de inel de logodnă. De asemenea, forma și dimensiunea pietrei poate fi realizată după propriile gusturi atunci când se apelează la specialistul potrivit.

Din acest motiv, orice bărbat care dorește să își surprindă iubita sa cu o cerere în căsătorie ar trebui să apeleze la diamag.ro pentru a alege dintre cele mai deosebite modele de inele de logodna.

În încercarea de a găsi o astfel de bijuterie perfectă pentru viitoarea sa soție, fondatorul Diamag a adus diamantul potrivit din străinătate, iar apoi a confecționat inelul de logodnă la un bijutier din orașul său.

Totuși, acesta a identificat nevoia care se remarca la acel moment pe piață din partea tuturor bărbaților care își doreau să achiziționeze un model cât mai special de inel de logodnă pentru partenerele acestora, motiv pentru care a decis să fondeze diamag.ro.

Nu numai că vă oferă alături de bijuterie un certificat de autenticitate, însă la diamag.ro orice persoană are posibilitatea de a alege inelul de logodnă perfect după propriile sale gusturi și preferințe (atât montura, cât și diamantul ideal).

Așadar, dacă vă doriți mai multe informații sau căutați inelul de logodnă cel mai special pentru iubita dumneavoastră, vă recomandăm cu încredere să apelați la diamag.ro.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI