Din casa unui dolheştean au dispărut 30.000 de lei. Hoţii l-au abordat pentru a cumpăra nuciRural

Din casa unui dolheştean au dispărut 30.000 de lei. Hoţii l-au abordat pentru a cumpăra nuci

       Accesări: 588

Necaz mare pentru un bătrân din Dolheşti. A crezut ca face o afacere cu nuci dar ajuns să fie păcălit de pretinşii cumpărători. Nu mai puţin de 30.000 de lei i-au dispărut din casă!

Marţi, la ora 16.50, Secția 12 Poliție Rurală Preutești a fost sesizată despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute au sustras din locuința unui bătrân de 83 de ani, din comuna Dolhești o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 11.00, la domiciliul bătrânului s-au prezentat doi bărbați necunoscuți, care i-au solicitat să le vândă o cantitate de nuci.

Astfel, după ce le-a dat un sac cu nuci, pentru care urmau să achite suma de 100 lei, unul dintre necunoscuţi i-a înmânat o bancnotă de 500 de lei, ocazie cu care, bătrânul a intrat în casă urmat de cei doi pentru a le aduce restul, unde, profitând de neatenția victimei, unul dintre suspecți i-a sustras suma de 30.000 lei, după care, cei doi au plecat cu un autoturism.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

ȘTIRI