Deznodământ fericit: Claudiu Ivlev a fost convins să-şi încheie protestul şi să coboare de pe schela Catedralei din FălticeniActualitate

Deznodământ fericit: Claudiu Ivlev a fost convins să-şi încheie protestul şi să coboare de pe schela Catedralei din Fălticeni

       Accesări: 102

pe_schela_catedralei_4După o oră de negocieri, la ora 11.25, un reprezentant al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, care a urcat la Claudiu Ivlev cu scara de intervenţie la înălţime, a reuşit să-l convingă pe acesta să coboare de pe schela Catedralei din Fălticeni.

Se pare că bărbatul a fost consins să renunţe la protestul său după ce comisia medicală pentru evaluarea persoanelor cu handicap, prin reprezentanţii veniţi de urgenţă la Fălticeni, s-a angajat în scris că îl va repune în drepturi. Bărbatul a cerut ca angajamentul autorităţilor să fie luat în faţa presei. 

Bărbatul, care a protestat la peste 15 metri înălţime timp de aproape 5 ore, a fost preluat de un echipaj al Staţiei de Ambulanţă de la Fălticeni.

La locul intervenţiei, în sprijinul pompierilor fălticeneni, au fost aduse şi echipaje de pompieri de la Suceava şi Câmpulung Moldovenesc. A fost adusă şi o saltea pneumatică de la Câmpulung Moldovenesc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Citeşte şi:

Tentativă de suicid în centrul Fălticeniului: Un bărbat amenință că se aruncă de pe schela Catedralei

ȘTIRI