Accesări: 81

Elevii Școlii Gimnaziale “ Ion Muceleanu” din Fântâna Mare au primit vizita specialiștilor din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Suceava.

Acțiunea a urmărit realizarea unui focus grup axat pe discuții și dezbateri pe problematica riscurilor de victimizare, a traficului de minori, precum și asigurarea promovării Campaniei “Nu ignora fata…invizibilă. Povestea ei poate deveni povestea ta!”.

Scopul acestei întălniri a vizat cu prioritate conștientizarea factorilor de risc și abordarea educației pentru prevenirea situațiilor de risc, în special traficul de minori și totodată adoptarea unei atitudini unitare a școlii și a întregii comunități cu privire la pericolul reprezentat de acestea.

Elevii Școlii Gimanziale “Ion Muceleanu”  Fântâna Mare au adresat întrebări reprezentanților A.N.T.I.P. pentru a lămuri anumite aspecte privind activitatea de prevenire, demonstrând că au înțeles gravitatea fenomenului și au conștientizat cauzele și consecințele traficului de persoane.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI