Desfășurare de forțe pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit în hala unei societăți din Cornu LunciiRural

Desfășurare de forțe pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit în hala unei societăți din Cornu Luncii

       Accesări: 4927

Sirenele de incendiu au sunat în noaptea de joi spre vineri, în comuna Cornu Luncii.

Un incendiu puternic a fost anunțat, în jurul orei 0.45, la o societate comercială cu profil de prelucrare a lemnului, în comuna Cornu Luncii.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava a mobilizat la fața locului echipaje ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni și lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Cornu Luncii, Baia, Rădășeni și Mălini.

Pompierii au intervenit cu 9 autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul halei de producție și depozitare, cu pericol de propagare la întreaga construcție, cu bunurile aferente, și la depozitele de cherestea din apropiere.

Lupta cu focul s-a încheiat după ora 3. Incendiul a afectat tavanul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, o instalație de producție peleți, un încărcător frontal, subansamble pentru producție elemente de tâmplărie și circa 10 de tone de peleți.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la tabloul electric de distribuție, suprasolicitat.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei și utilajelor din interior, precum și depozitele de cherestea din apropiere.

Foto – Arhivă (imagine cu rol ilustrativ)

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI