Descoperire macabră în albia pârâului Buciumeni unde s-a găsit cadavrul unui bărbat în stare avansată de putrefacțieLocal

Descoperire macabră în albia pârâului Buciumeni unde s-a găsit cadavrul unui bărbat în stare avansată de putrefacție

       Accesări: 3153

Descoperire terifiantă în plină zi. Trupul unui bărbat fără viață a fost găsit astăzi, în municipiul Fălticeni, lângă o apă curgătoare. Un trecător l-a observat în albia pârâului Buciumeni, după care a sunat la numărul de urgență 112.

Potrivit primelor verificări efectuate de polițiști, persoana decedată pare să fie un pensionar de 81 de ani care locuia în Fălticeni.

Localnicul dispăruse de acasă încă din toamna anului trecut.

Pensionarul și-a părăsit domiciliul la jumătatea lunii noiembrie, iar timp de cinci luni nimeni nu a mai dat de el, până astăzi când i-a fost găsit trupul neînsuflețit.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cadavrul descoperit în albia pârâului Buciumeni era în stare avansată de putrefacție.

La fața locului s-au deplasat specialiștii de la Medicină Legală și polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale.

Anchetatorii spun că bătrânul nu prezenta urme de violență pe corp. În haina acestuia s-au găsit câteva obiecte personale dar și bani. Polițiștii nu s-au pronunțat în privința cauzei decesului.

Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor în care a murit bărbatul.

Medicii legiști vor oferi anchetatorilor, în următoarele zile, rezultatele necropsiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI