Deschiderea noului an școlar pentru cursanții de la școala postliceală sanitară FEG Education FălticeniLocal

Deschiderea noului an școlar pentru cursanții de la școala postliceală sanitară FEG Education Fălticeni

       Accesări: 1800

Debut de an școlar și pentru viitorii asistenți medicali. Școala postliceală sanitară FEG Education Fălticeni și-a deschis porțile pe 12 septembrie pentru cursanții anului întâi și al doilea. Întâlnirea cu profesorii și cadrele medicale a fost una bazată pe comunicare și cunoaștere, pentru ca emoțiile să treacă ușor, iar cei care încep studiile să se acomodeze în noua postură.

Pe perioada verii s-au făcut înscrierile pentru noul an școlar 2018-2019, la toate cele trei specializări, asistent medical generalist, asistent medical farmacie și asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare, 90 de locuri fiind disponibile.

Durata studiilor este de trei ani.

Școala postliceală sanitară FEG Education Fălticeni este autorizată de Ministerul Educației Naționale, diploma fiind valabilă atât în România cât și în Uniunea Europeană.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Printre avantajele de care beneficiază cursanții pe parcursul anilor de studiu este faptul că taxa de școlarizare se plătește în rate și nu se modifică în timpul anului școlar.

În plus, nu se percep taxe suplimentare pentru examenele din sesiunile de evaluare sau pentru documentele școlare eliberate (legitimații, carnete, adeverințe, foi matricole, acte de studii).

FEG Education Fălticeni acordă trei tipuri de burse de merit, de studii și sociale, constând în reduceri ale taxei de studiu.

Cursurile se desfășoară cu formatori profesioniști, medici, asistenți medicali, farmaciști, profesori, psihologi la disciplinele de specialitate, orele de pregătire practică desfășurându-se în unități de profil, spitale, farmacii și cabinet medicale.

Cu 20 de ani de experiență Școala Postliceală FEG, înființată la Iași, în anul 1998, reprezintă alternativa viabilă la sistemul educațional de stat și cel particular.

În prezent este cea mai puternică unitate de învățământ privată din zona Moldovei. FEG este marcă educatională înregistrată.

Din anul 2004, Scoala Postliceala FEG devine membră EFVET-European Forum for vocational Education and Training (Forumul European pentru învățământ tehnic și vocațional).

Confirmarea valorică a sosit în anul 2008 când Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului a acordat Școlii Postliceale FEG titlul de „Școală Europeană”, titlu reconfirmat în anii 2011, 2015 și 2018.

FEG este singura școală postliceală privată care a obținut această distincție de patru ori.

Filiala din Fălticeni își desfășoară activitatea din anul 2017, cursurile fiind susținute în cadrul Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”.

ȘTIRI