Descântec … pentru prostieLocal

Descântec … pentru prostie

       Accesări: 155

Miercuri, 11 iunie, o femeie de 68 ani, din comuna Fântâna Mare, a sesizat poliției faptul că, în cursul zilei, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Fălticeni, o femeie necunoscută, i-a sustras mai multe bijuterii din aur, folosind ca pretext faptul că îi oferă altele în schimb.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în aceeaşi zi, la ora 10.00, victima se deplasa singură pe strada Nicolae Beldiceanu din municipiul Fălticeni, ocazie cu care, în dreptul său a oprit un autoturism, iar o femeie, fără a coborî din maşină, a acostat-o pe victimă şi sub pretextul că îi oferă cadou un lănţişor din aur, i-a pus la gât un lănţişor confecţionat dintr-un material nepreţios, sustrăgându-i lănţişorul din aur.

Ulterior, sub pretextul că trebuie să-i facă un ritual de „descântec” victimei, femeia necunoscută i-a desfăcut cerceii din aur de la urechi şi i-a scos inelul din aur de pe degetul inelar al mâinii drepte. Imediat victima a solicitat să-i fie restituite bijuteriile, ocazie cu care femeia necunoscută i-a înmânat acesteia o batistă în care se afla o piatră învelită în mai multe straturi de bandă scotch cu recomandarea să nu o desfacă timp de o săptămână.

După comiterea faptei, autoturismul s-a pus în mişcare, deplasându-se spre ieşirea din localitate. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI