Deputatul social-democrat Alexandru Rădulescu și-a deschis biroul parlamentar din municipiul FălticeniActualitate

Deputatul social-democrat Alexandru Rădulescu și-a deschis biroul parlamentar din municipiul Fălticeni

Problemele localnicilor ajung pe masa unui demnitar. Fostul consilier personal al primarului Cătălin Coman și ex-consilierul județean Alexandru Rădulescu și-a deschis de curând biroul parlamentar de la Fălticeni, locul unde se va întâlni săptămânal cu publicul. Aflat la început de mandat, deputatul are deja câteva audiențe acordate cetățenilor.

Fălticenenii s-au arătat preocupați de lipsa locurilor de muncă și locuințelor, după cum afirmă deputatul social-democrat.

Biroul este deschis în incinta sediului organizației PSD Fălticeni și funcționează de la sfârșitul lunii decembrie. La audiențe sunt așteptați și locuitorii din cele 19 localități arondate municipiului.

Ziua în care solicitanții se pot întâlni cu parlamentarul Alexandru Rădulescu este vinerea.

Cetățenii care vor să-și expună doleanțele și problemele se vor putea prezenta la cabinetul parlamentar între orele 10 și 13. Biroul va fi deschis și în restul săptămânii, de marți până inclusiv sâmbătă, între orele 9 și 15, pentru înscrierea la audiențe, la consilierul parlamentar Oana Popoiu.

Duminica și lunea cabinetul este închis.

Deputatul și profesorul Rădulescu spune că este deschis spre orice discuție constructivă în beneficiul comunității locale și a județului. El a precizat și faptul că se așteaptă la o bună comunicare cu publicul pentru fructificarea ideilor sau propunerilor care pot aduce plus valoare.

Parlamentarul face parte din comisia pentru educație și precizează că în cele aproape două luni de mandat nu a lipsit deloc de la întruniri.

Facebook Comments

ȘTIRI