Deputatul Mihai Sturzu la Fălticeni: Am o veste bună pentru cei tineriPolitică

Deputatul Mihai Sturzu la Fălticeni: Am o veste bună pentru cei tineri

Vinerea trecută tinerii pesediști fălticeneni au primit vizita președintelui TSD în exercițiu. Demnitarul Mihai Sturzu le-a vorbit colegilor de partid despre relaționarea cu seniorii partidului, cât și despre rezultatele din campania electorală. Au fost expuse rezultatele obținute de PSD – prisma implicării TSD, la nivel local, la alegerile europarlamentare, dar și cele din anul 2009.

Deputatul a punctat la sediul PSD Fălticeni și un subiect de actualitate: legea voluntariatului. Mihai Sturzu explicat Cronicii de Fălticeni că face un turneu prin țară pentru a vorbi tinerilor despre cât de important este acest act adoptat recent în Parlament.

Legea voluntariatului este în opinia deputatului PSD rezultatul pragmatismului unei generații de tineri care muncesc pentru țara lor și care cred că România poate fi o țară prosperă.

”Sunt astăzi la Fălticeni pentru că am o veste bună pentru toți tinerii din România. Și anume, faptul că, acum trei săptămâni a trecut legea voluntariatului în Parlamentul României, o lege foarte importantă pentru toți tinerii care își caută un loc de muncă”, a declarat deputatul Sturzu pentru Cronica de Fălticeni. ”Prin această lege, voluntariatul va fi recunoscut în România drept experiență profesională, astfel încât la terminarea studiilor, indiferent că sunt studii medii sau superioare, tinerii care au făcut voluntariat, pot să găsească un loc de muncă mai ușor, pentru că acea perioadă de voluntariat este considerată, așa cum spuneam, experiență profesională. A fost un drum destul de lung și anevoios să trecem această lege. Am lucrat foarte mult la ea și, acum, este un drum poate și mai lung, însă mai frumos și anume am plecat în țară să informez pe tinerii din țara noastră că această lege există. Este rezultatul pragmatismului unei generații de tineri care muncesc pentru țara lor și care cred că România poate fi o țară prosperă.”

La întâlnirea de la Fălticeni au mai participat șefii organizațiilor TSD din Suceava, Bacău, Botoșani, Iași și Vaslui.

Facebook Comments

ȘTIRI