Deputatul Ioan Stan este noul șef al organizației județene PSD Suceava: Primarul Cătălin Coman va fi președintele PSD FălticeniPolitică

Deputatul Ioan Stan este noul șef al organizației județene PSD Suceava: Primarul Cătălin Coman va fi președintele PSD Fălticeni

Schimbare la vârful organizației județene PSD Suceava. Deputatul Ioan Stan este oficial noul președinte al Organizației Județene PSD Suceava. Decizia a fost luată azi după-amiază în cadrul Comitetului Executiv Național care s-a ținut la Târgoviște.

Înlocuirea lui Cătălin Nechifor de la șefia Organizației Județene PSD Suceava vine pe fondul rezultatului înregistrat la alegerile din 5 iunie 2015, scrutin pe care social-democratul l-a pierdut în fața liberalului Gheorghe Flutur care s-a întors la conducerea CJ Suceava.

Potrivit senatorului Ovidiu Donțu, la întrunirea de la Târgoviște, fostul lider Nechifor și-a prezentat demisia în fața președintelui Liviu Dragnea.

Cătălin Nechifor a condus PSD Suceava în perioada 2010 – 2016. Ultimii patru ani i-a petrecut la șefia Consiliului Județean.

Deputatul Stan anunțat prin SMS că este noul șef al PSD

Demnitarul PSD susține că liderii partidului l-au pus în fața faptului împlinit. Vestea că este noul lider al organizației județene i-a fost transmisă deputatului prin SMS.

”Pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă vreau această funcție. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Național.”, ne-a declarat deputatul Ioan Stan. ”N-am știut nimic. Acum o oră am primit mesajul că sunt noul șef al organizației județene PSD Suceava.”

În urma acestei decizii, Ioan Stan spune că va pleca de la conducerea PSD Fălticeni.

Primarul Coman este principalul favorit la funcția de președinte al PSD Fălticeni

Întrebat de cotidianul Cronica de Fălticeni cine îi va urma în funcție, deputatul Stan spune că locul său îi va reveni celui mai competent om din organizația municipală.

El spune că la următoarea ședință îl va propune ca succesor pe actualul primar Cătălin Coman.

Decizia însă de vot va aparține tuturor membrilor din PSD Fălticeni.

Senatorul Ovidiu Donțu spune că numirea lui Ioan Stan este o decizie înțeleaptă

În opinia senatorului Donțu, schimbarea făcută astăzi de CEX este una de bun augur.

El s-a ferit să comenteze demisia colegului său Cătălin Nechifor, în schimb a salutat numirea deputatului Ioan Stan. Demnitarul consideră că venirea lui Ioan Stan la șefia organizației județene PSD va reprezenta un imbold pentru partid și întreaga organizație.

”Demisia este o hotărâre unilaterală și nu se comentează. Numirea domnului Ioan Stan în funcția de președinte al organizației județene PSD Suceava este o decizie înțeleaptă.”, a declarat Ovidiu Donțu pentru Cronica de Fălticeni. ”Este o hotărâre echilibrată care va da un imbold organizației județene și care poate aduce dinamica necesară câștigării alegerilor parlamentare în județul Suceava, de către PSD.”

Parlamentatul sucevean mai spune că Ioan Stan este un om dinamic, un om de echipă, capabil să coaguleze în jurul lui cât mai mulți colegi pentru câștigarea alegerilor parlamentare dar și obținerea guvernării de către PSD în decembrie 2016.

primar-catalin-coman-investitura-2016-4

Facebook Comments

ȘTIRI