Accesări: 2645

dedeman-deschidere-1

Modern, mai spațios și diversificat. Cel mai nou magazin al companiei Dedeman s-a deschis astăzi, 10 iulie, la Suceava. Cu ocazia inaugurării au fost pregătite mii de premii clienților care vor veni pentru a afla ultimele oferte.

Evenimentul de lansare s-a desfășurat ieri după-amiază, în prezența acționarilor companiei Dragoș și Adrian Pavăl, autorităților locale și județene, primarul Ion Lungu, vicepreședinții Consiliului Județean Suceava, Alexandru Rădulescu și Ilie Niță, prefectul Constantin Harasim.

Deservit de peste 200 de angajați, noul magazin este amplasat pe Calea Unirii nr.28 și îl înlocuieşte pe cel din Şcheia, primul magazin de mari dimensiuni al companiei, inaugurat în anul 2003.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Compania Dedeman, liderul naţional în comerțul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, a investit 13 milioane de euro într-un obiectiv care dispune de aproape 14.000 de metri pătrați suprafață desfășurată și de două ori mai multe produse.

Clienții beneficiază de o parcare mult mai generoasă care oferă 370 de locuri, iar experiența la cumpărături este acum mult mai plăcută.

“Suntem preocupaţi să aducem la standardele noastre de astăzi fiecare magazin care a fost inaugurat cu mai mulţi ani în urmă. Atunci când acest lucru nu mai este posibil, decizia firescă este relocarea”, a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele companiei Dedeman. ”Noul magazin din Suceava îmbină avantajele unui magazin de proximitate cu cele ale unui magazin de suprafaţă mare, care înseamnă o experienţă de neuitat la cumpărături. Doar aşa ne putem fideliza clienţii, pentru că loialitatea unui client mulțumit este cel mai de preț lucru pentru compania noastră”.

Printre noutățile aduse de magazinul din Suceava se numără un spațiu amplu pentru raionul de mobilă care oferă mult mai multe idei de amenajare, un alt raion dedicat decoraţiunilor şi o seră cu climă controlată care îmbogăţeşte raionul de grădină cu zeci de specii de plante, butaşi şi flori, precum şi alte accesorii sau mobilier pentru grădină.

Clienţii vor descoperi în noul spaţiu aceleași servicii auxiliare care contribuie la reuşita oricăror planuri de construcţie, renovare sau amenajare: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse.

”Putem livra orice produs pentru construcția de la zero a unei case, și nu numai, poate a unei hale industriale”, afirmă Adrian Pavăl. ”Noul magazin de la Suceava are, față de cel vechi, un spațiu dublu. Ne mândrim cu o seră special construită pentru plante, o seră cu temperatură controlată. Clienții noștri pot găsi unelte scule, accesorii și mobilier pentru amenajarea unei grădini. De asemenea, avem un raion de decorațiuni mult mai mare de unde se pot cumpăra cadouri pentru cei apropiați sau diferite elemente de design pentru casa fiecăruia”.  

Dedeman are la activ peste 7.800 de angajați, 41 de magazine și două centre logistice. Gama produselor comercializate se ridică la 45.000, dintr-un sector variat ce acoperă 11 domenii.

”Ca și sucevean, aș vrea să mulțumesc clienților noștri care timp de 12 ani ne-au trecut pragul”, conchide Dragoș Pavăl. ”Ei ne-au cumpărat produsele și ne-au rămas fideli iar în acest fel am reușit să ne extindem și să acoperim cu magazinele noastre toată România. Le sunt recunoscător!”

Co-fondatorul Dedeman mai spune că magazinul din Suceava este cel mai reprezentativ al firmei.

Controlată de frații din Dragoș și Adrian Pavăl din comuna Bogdănești, compania Dedeman este liderul naţional în comerțul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare. Anul trecut cifra de afaceri depășea 770 de milioane de euro.

Până la finele anului 2016, liderul pieței naționale în comerțul materialelor de construcţii şi amenajărilor interioare, își propune să ajungă la un total de 50 de magazine.

Dedeman plănuiește două magazine și în Republica Moldova, ambele urmând să fie construite la Chișinău.

Rudy H.

ȘTIRI