Debut în noul sezon Tenis10 FRT la FălticeniSport

Debut în noul sezon Tenis10 FRT la Fălticeni

       Accesări: 649

Peste 30 de copii au fost prezenți duminică, 19 februarie 2017, la turneul de tenis de câmp “Cupa Nada Florilor”, organizat de Clubul Sportiv “Nada Florilor”, Federația Română de Tenis și Primăria Municipiului Fălticeni, în sala de sport a Colegiului Național “Nicu Gane”.

Au participat copii din Roman, Botoșani, Suceava și Fălticeni.

A fost turneul de debut în noul sezon competițional, primul turneu din cele șapte care vor fi organizate în acest an la Fălticeni, în circuitul Tenis 10 FRT.

 

Clasament Nivelul Verde: Locul 1 – Miruna Apăvăloaie (Botoșani), Locul II – Iulia Pricop (Fălticeni), Locul III – Matei Moșneguțu (Fălticeni).

 

Clasament Nivelul Roșu: Locul 1 – Iustin Andrei (Fălticeni), Locul II – Filip Ciobanu (Roman), Locul III – Alex Lupu (Fălticeni).

 

În paralel a avut loc un concurs local, în care copiii mai puțin experimentați  au avut ocazia să se afirme pentru a promova în Grupa F.R.T.

 

Clasament Grupa A: Locul I – David Dumitru (5 ani), Locul II – Sebi Sîrbu, Locul III – David Gorban.

Clasament Grupa B: Locul I – Cosmin Strugariu, Locul II – Lorena Sîrbu, Locul III – Maria Costea.

Grupa Viitori Campioni (5-6 ani). S-au remarcat Iasmina Coman, Maria lazer, matei Pîrlac, Maria Macovei.

“A fost un turneu pe care l-am așteptat cu multă emoție deoarece am promovat foarte mulți copii noi, cu vârste între 5-7 ani. Jocul practicat de ei îmi dă mari speranțe pentru viitor. Îi remarc pe David Arcip, Constantin Tudose, Maei Strugariu, David Dumitru și pe câștigătorul concursului Iustin Andrei. Avem mult de muncă cu acești minunați copii, dar este o plăcere să lucrezi cu ei. Formează un grup unit atât la nivel de jucători cât și de părinți, ceea ce este foarte important. Vreau să mulțumesc conducerii Colegiului Nicu Gane, domnului director Tomescu, pentru că ne-a pus la dispoziție sala de sport, sponsorului nostru tradițional, domnul Grigore Florea de la Raitar, și nu în ultimul rând domnului primar Cătălin Coman”, ne-a declarat Marcel Dascălu, instructor în cadrul secției de tenis a Clubului Sportiv “Nada Florilor” Fălticeni.

ȘTIRI