Debut în amicale pentru Șomuz FălticeniSport

Debut în amicale pentru Șomuz Fălticeni

       Accesări: 543

Echipa locală de fotbal, Șomuz Fălticeni, recent promovată în Liga a 3-a, a susținut primul meci test înaintea noului sezon.

Pentru acest joc amical, fălticenenii s-au deplasat la Rădăuți. Inițial jocul era programat la Fălticeni, dar lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Tineretului au dus la schimbarea locației.

Cu un nucleu de 9 jucători din vechea gardă și mulți jucători tineri, Șomuz Fălticeni a pierdut cu 1-3 amicalul cu Bucovina Rădăuți. Cele două echipe vor fi adversare în Liga a 3-a.

Chiar dacă a pierdut, iar jucătorii abia ce s-au cunoscut, Șomuz Fălticeni a avut o prestație relativ bună.

Rădăuțiul a înscris un singur gol până la pauză, iar majorarea de scor a venit după ce au fost făcute mai multe înlocuiri.

Unicul gol al Șomuzului a fost reușit de fundașul Nicolae Șandru.

A fost prima dată când jucătorii, cei care au obținut promovarea și cei urmăriți în vederea legitimării, au jucat împreună, dar și primul joc sub comanda antrenorilor Radu Anania și Dan Dăscălescu (noutatea din staful tehnic, deținătorul Licenței A, obligatorie la nivelul Ligii a 3-a).

Șomuz Fălticeni are programat un joc amical și cu Foresta Suceava, pe data de 14 august, dar până atunci conducerea echipei va căuta și alți adversari pentru jocuri amicale.

Bucovina Rădăuți – Șomuz Fălticeni 3-1 (1-0)

Au marcat: Ungurianu R. (10), Ionesei I. (49), Cerlincă (55) / Șandru N. (63)

Bucovina: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Vitu, Ciobanu, Stănescu, Dănilă, Cerlincă, Ungurianu, Coroamă, Ionesi.

Au mai intrat: Marcu, Duceac, Antonesei, Buziuc, Stoian, Busuioc.

Antrenor: Daniel Bălan.

Șomuz: Pascal C. – Neagoe G., Șandru N., Kuruc N., Simion, Zamă I. – Podgorodețchi Vadim (R. Moldova).,  Nechitoaia I., Julei E. – Padovei V., Voloc Cristi (Siret)

Au intrat după pauză: Holban Vasile (Pătrăuți), Pintilei Andrei (Fălticeni), Șandru C. (Gura Humorului), Negură (Gura Humorului), Obreja Cătălin (Gura Humorului), Ailincăi Ionuț (Bunești), Scutaru Șerban (Fălticeni).

Antrenori: Radu Anania și Dan Dăscălescu.

GALERIE FOTO – facebook.com/CronicadeFalticeni.ro

ȘTIRI