Debut al voleibaliștilor de la CS Nicu Gane în noul sezon competiționalSport

Debut al voleibaliștilor de la CS Nicu Gane în noul sezon competițional

       Accesări: 257

La sfârșitul săptămânii, secția de volei a Clubului Sportiv „Nicu Gane” Fălticeni a debutat în noul sezon al competițiilor rezervate juniorilor, organizate la nivel național de Federația Română de Volei.

Primul joc al noului sezon a adus prima victorie pentru echipa de cadeți, pregătită de antrenorul Marius Stan.

Fălticenenii au jucat, în prima etapă, pe terenul echipei LPS Suceava, obținând o victorie categorică cu 3-0 (25-9 / 25-15/ 25-20).  În meciul al doilea din Seria A, echipa CSS Botoșani a câștigat cu 3-1 la Piatra Neamț. A cincea echipă a seriei, CSS Bacău, a stat în prima etapă.

Din lotul alininat la startul noului sezon au făcut parte: Albu Gabriel, Irimescu Denis, Vizeteu Alexandru, Vrabie Richard, Ionaș Silviu, Onofrei Alexandru, Dănilă Răzvan, Dediu Narcis, Cojocaru Paul, Moșneagu Mihnea și Todică Fabian.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

CS Nicu Gane va avea primul meci pe teren propriu pe data de 15 octombrie, urmând să întâlnească echipa VCM LPS Piatra Neamț.

Echipa de cadeți are obiectiv, și în acest an, calificarea la turneul final, unde vor ajunge cele mai bune șase echipe din România.

CS „Nicu Gane” va participa și în Campionatul Național al Speranțelor, programat să înceapă în luna noiembrie. Echipa este pregătită de antrenorii Ionel Ciocan și Diana Floriștean.

foto – arhivă

ȘTIRI