De săptămâna viitoare apar reguli noi pentru şcolile de şoferiLocal

De săptămâna viitoare apar reguli noi pentru şcolile de şoferi

       Accesări: 77

Începand cu 1 iulie 2014, şcolile de conducători auto din Fălticeni vor fi obligate să introducă toate datele cursanţilor într-un registru special reglementat la nivel naţional.

Autoritatea Rutieră Română (ARR) va implementa Registrul Naţional de Evidenţă a Cursanţilor care va conţine toate informaţiile despre şcolile de şoferi, instructorii auto, profesorii de legislaţie rutieră, cursanţii şi vehiculele utilizate la pregătirea practică. Toată activitatea instructorilor auto se va regăsi în această bază de date naţională.

Aplicaţia va asigura o evidenţă clara a pregătirii efectuate de catre persoanele care solicită eliberarea permisului de conducere pentru una sau mai multe categorii.

Până acum instructorii auto s-au putut familiariza cu noul registru, mai exact cu o versiune demo pusă la dispoziţie de Autoritatea Rutieră Română.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În Fălticeni, potrivit informaţiilor publice ale ARR, funcţionează un număr de 13 şcoli de conducători auto autorizate. Aproximativ 150 de persoane susţin lunar examenul de conducere.

ȘTIRI