De mărţişor – trei puncte pentru Armonia în primul meci al sezonuluiSport

De mărţişor – trei puncte pentru Armonia în primul meci al sezonului

       Accesări: 161

Armonia Falticeni_3Liga I de fotbal feminin a programat duminică, 1 martie, etapa a XI-a, prima din acest. La Fălticeni, Armonia a debutat cu victorie în faţa echipei CSS Târgovişte.

Fetele pregătite de Marcel Ilimie, Dumitru Hreamătă şi Alin Rotaru, au înscris de trei ori prin Olariu (de două ori) şi Vieru (din penalty). Cu cele trei puncte câştigate, Armonia a urcat o poziţie în clasament, pe locul 5, depăşind la golaveraj echipa Viitorul Buzău, principala contracandidată la accederea în faza play-off.

Armonia: Bălăneasa, Crăciun, Loghin, Alexoaia, Tătar, Perijoc, Vieru, Axinte, Simion, Olariu, Ţibichi. Rezerve: Onofrei, Munteanu, Dumitru, Paşcan, Ungureanu, Saicu, Cosuleanu.

CSS Târgovişte: Smărăndoiu, Matei, Preda, Coman, Sfiea, Moraru C., Palanpa, Gurău, Neacşu, Cioacata, Moraru G.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Rezerve: Sandu, Burcea, Muşat, Frasie, Moise, Sumedrea. Antr. Mihai Tătăranu.

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din Iaşi: Vlad Baban, Adrian Condurache, Ştefan Patrichi.

lacramioara perijocEchipa din Fălticeni s-a putut baza în primul meci al sezonului de primăvară pe aportul Lăcrămioarei Perijoc, care s-a alăturat echipei pentru acest test important.

Lăcrămioara a participat în această săptămâna la prima competiţie de box feminin a anului 2015. Ea a câştigat „Cupa României”, la categoria 57 de kilograme, în concursul care a avut loc până sâmbătă, la Buzău.

Revenirea lui Perijoc la echipă  a dat mai multă încredere mai tinerelor jucătoare şi i-a făcut pe antrenori să fie ceva mai optimişti în privinţa şanselor de reuşită ale echipei.

Alex S.

ȘTIRI