De la Grădiniţa Lizuca o “Diplomă de onoare” pentru poliţiştii fălticeneniLocal

De la Grădiniţa Lizuca o “Diplomă de onoare” pentru poliţiştii fălticeneni

       Accesări: 122

Cu ocazia şedinţei festive la care au participat astăzi, de Ziua Poliţiei Române, poliţiştii fălticeneni au avut parte de o surpriză din partea preşcolarilor de la Grădiniţa cu Program Normal “Lizuca”.

Copiii de la grupa mare “Campionii” au deschis întâlnirea poliţiştilor cu un scurt program artistic. Cei mici au recitat şi au interpretat cântece copuse special pentru ziua poliţiştilor. La final micii artişti au înmânat comandantului unităţii o “Diplomă de onoare”.

”Poliţiştii ne sunt parteneri în educaţie. De aceea ne-am gândit ca astăzi, de ziua lor, să-i felicităm într-un mod inedit. Cu acest prilej, împreună cu preşcolarii grupei le-am compus poezii şi cântece, le-am confecţionat o diplomă de onoare şi le-am urat tradiţionalul <La mulţi ani!>. Ştiu că de multe ori un gest mic are rezultate mari şi am considerat că acest eveniment este un moment propice pentru a le mulţumi prietenilor, partenerilor noştri, pentru eforturile depuse în slujba educaţiei”,  a precizat educatoarea Doiniţa Balan, coordonatoarea acestui eveniment.

[ot-gallery url=”https://www.cronicadefalticeni.ro/poze/campionii-de-la-gradinita-lizuca-in-vizita-la-politia-falticeni/”]

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI