De la 1 octombrie se depun cererile pentru subvenţia la încălzireActualitate

De la 1 octombrie se depun cererile pentru subvenţia la încălzire

       Accesări: 68

subventie-incalzireÎn perioada 1 – 15 octombrie 2015, fălticenenii pot depune dosarele pentru subvenţia la încălzire (gaz metan, lemne, electricitate), în sezonul rece 2015-2016 (noiembrie – martie).

Pot beneficia de ajutoarele pentru încălzirea locuinţei familiile şi persoanele singure ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici de 615 lei.

Pentru apartamente, dosarele se depun la asociaţiile de proprietari. Pentru cei care locuiesc la case dosarele se depun la Primăria Fălticeni – camera 1, în perioada 1 – 15 octombrie 215. Modificările aduse la dosar sau dosare noi se vor primi între 1 si 15 a fiecarei luni.
Cererea pentru obţinerea subvenţiei este disponibilă la sediile asociaţiilor de proprietari, la primărie (pentru cei care locuiesc la casă) şi în format electronic pe site-ul Primăriei Fălticeni (falticeni.ro), în secţiunea Servicii. Documentele necesare la întocmirea dosarului sunt publicate în aceeaşi secţiune a siteului dar şi la avizierul Primăriei Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI