De ce Mihail Sadoveanu?Actualitate

De ce Mihail Sadoveanu?

       Accesări: 86

Publicitatea este sufletul comerțului. După acest dicton, pe cât de adevărat pe atât de practicat, se ghidează aproape fiecare dintre noi. Atunci când vinzi este esențial ca informația comercială să ajungă la un public cât mai numeros. Unii chiar nu țin cont unde și cum își ”promovează” marfa, important este să îți atingi scopul.

Cea mai simplă metodă este reclama pe afișe improvizate. Și unde zici că pune omul de rând anunțul ca să fie mai vizibil? Acolo unde e spațiu liber de publicitate. Adică pe o clădire publică, pe semne de circulație și mai nou pe soclul statuilor.

Frumos. Artistic. Natural. Chiar inspirat.

Splendoarea prostiei urbane lângă Mihail Sadoveanu. O pată albă la picioarele unui romancier. Modest și imperturbabil precum Domnul Trandafir.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Îmi imaginez că autorul anunțului nu s-a întâlnit cu Baltagul, nici nu i-a cunoscut pe Frații Jderi și poate că nici pe la Hanu Ancuței n-a dat, pentru că e prea departe până la raft. Dar prin Dumbrava Minunată cred, totuși, că va colinda odată în viața asta.

De fapt, cine mai e și Sadoveanu?

Nu mă miră nimic. Proprietarul vinde o casă din ”cărămidă cu placă pentru etaj”…”locuibilă + fântână”… și cireașa de pe tort …”zonă liniștită numai de vile noi”.

Am o propunere pentru cetățeanul cu anunțul.

Înainte de a curăța  postamentul, ar fi indicat să-i plătim un bilet la Casa Memorială ”Mihail Sadoveanu”, muzeu aflat tot într-o ”zonă liniștită numai de vile noi”.

ȘTIRI