De astăzi au reînceput asfaltările în FălticeniActualitate

De astăzi au reînceput asfaltările în Fălticeni

Vremea caldă redeschide șantierele din muncipiu. Începând de astăzi se reia campania de asfaltare în Fălticeni. Străzile care nu au fost modernizate în ultimii 30 de ani sau care nu au fost aduse la starea inițială, în urma lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, vor beneficia de un nou covor asfaltic.

Operatorul local ELBI va acționa până la sfârșitul toamnei după un plan stabilit de comun acord cu Primăria Fălticeni.

Matei Millo este prima stradă pe care se intervine, lucrările de asfaltare urmând să se încheie spre sfârșitul săptămânii. Vor fi turnate două straturi de asfalt, iar capacele de canal vor fi aduse la același nivel cu linia drumului. Bordurile deteriorate au fost înlocuite cu unele noi, iar după lucrări de balastare partea pietonală va fi asfaltată.

După ce strada Matei Millo va fi finalizată, lucrătorii ELBI vor moderniza un sector al străzii Dimitrie Leonida, dintre Gară, Fabrica de confecții Lovers și Blocul 28.

Șantierul se va muta apoi în parcarea blocului ANL de pe strada 9 Mai, iar mai după aceea pe străzile Școala Domnească și Libertății.

Lucrările sunt executate în cadrul contractului multianual câștigat de operatorul fălticenean, contract care se va încheia în septembrie 2019.

Fondurile pentru activitățile de asfaltare provin integral din bugetul local.

Facebook Comments

ȘTIRI