David Arcip și Matei Ursache au câștigat concursul Tenis 10 FRT de la BrașovSport

David Arcip și Matei Ursache au câștigat concursul Tenis 10 FRT de la Brașov

       Accesări: 266

La sfârșitul lunii iunie, 25-30 iunie 2018, la Poiana Brașv, a avut loc o tabără de tenis de câmp pentru copii cu vârsta până în 10 ani, organizată de Federația Română de Tenis, sub coordonarea lui Fery Lechner (coordonatorul Tenis10 FRT la nivel național).

Județul Suceava a fost reprezentat de 4 copii din Rădăuți, 1 copil din Câmpulung Moldovenesc și 2 copii din Fălticeni (David Arcip și Matei Ursache).

“După o săptămână de muncă la antrenamente, de drumeții dar și de distracție, a venit turneul de tenis, organizat în balon, date fiind condițiile atmosferice neprielnice”, ne-a informat instructorul Marcel Dascălu.

La Nivelul Roșu, primul loc i-a revenit lui Matei Ursache din Fălticeni, podiumul fiind completat de Aris Andon (Rădăuți), Sfirnaciuc Teodora (Rădăuți) și Andrei Timaru (Constanța).

La Nivelul Portocaliu,pe primul loc s-a clasat fălticeneanul David Arcip, urmat pe locul 2 de Piticaru Karlo (Câmpulung Moldovenesc), Robert Prelipceanu (Rădăuți) și David Cercel (București).

Îmi pare rău că nu am putut participa cu mai mulți copii, din diferite motive. Rezultatele ar fi fost mult mai bune pentru Clubul Nada Florilor. Suntem însă bucuroși pentru că David Arcip și Matei Ursache au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și au primit cuvinte de laudă de la doamna Alina Tecșor, antrenor federal și antrenor la lotul național al Simonei Halep, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, dar și din partea lui Doru Timaru, antrenor la clubul din Constanța.

Aș vrea să le mulțumesc pentru cuvintele de apreciere și așteptăm cu nerăbdare vizita promisă, la Fălticeni, a doamnei Alina Tecșor, după vizitele domnilor Doru Timaru și Fery Lechner. Ar fi o încununare a muncii depuse de acești minunați copii și de mulți alții care vor păși pe urmele lui Davil și ale lui Matei.

Surpriza acestui turneu au fost copiii din Rădăuți, care au făcut o figură frumoasă. Trei dintre ei au reușit să urce pe podium. Bravo Aris, bravo Robert, de asemenea felicitări Karlo Piticaru din Câmpulung Moldovenesc”, a precizat instructorul Marcel Dascălu.

ȘTIRI