David Arcip este campion al României în circuitul Tenis10 M.P.G.Sport

David Arcip este campion al României în circuitul Tenis10 M.P.G.

       Accesări: 845

La doar 9 ani, fălticeneanul David Arcip este din nou Campion al României la tenis de câmp, Nivelul Portocaliu, în circuitul național Tenis10 M.P.G.

Reconfirmarea valorii lui David a venit la sfârșitul săptămânii (25 martie 2018), la Turneul Campionilor organizat la București.  Trebuie menționat că David Arcip avea în palmares alte două titluri în turneele celor mai buni mici tenismeni din țara noastră.

Concursul s-a adresat câștigătorilor turneelor organizate la nivel național în această iarnă. Au fost invitați aproape 50 de campioni din toate zonele României.

„Am fost onorați să fim invitați pentru a treia oară consecutiv la Turneul Campionilor, și tot de atâtea ori am fost câștigători prin același David Arcip. Chiar de la începutul turneului a suferit o accidentare urâtă la șold și la cot, fiind pe punctul de a abandona competiția. Dar așa cum îl știm pe David, un luptător, cu lacrimi de durere în ochi, a strâns din dinți, s-a mobilizat, și a continuat lupta sportivă. A făcut o finală frumoasă cu un copil din Craiova, 10-4, fiind aplaudat pentru execuțiile sale. Puterea de concentrare, viteza de deplasare ieșită din comun, loviturile explozive și precise, sunt calitățile unui campion”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Un alt copil talentat, prezent duminică în premieră la Turneul Campionilor, a fost Iustin Andrei, un copil cu potențial deosebit, potrivit instructorului Marcel Dascălu.

Înainte de Turneul Campionilor de la București, secția de tenis ACS „Nada Florilor” Fălticeni a fost prezentă cu un număr mare de sportivi la un concurs Tenis10 FRT  organizat la Brașov (sâmbătă 24 martie).

Au participat copii din Baia Mare, Târgu Mureș, Craiova, Constanța, Aiud, Zărnești, Brașov, București, Rădăuți și Fălticeni.

Rezultatele fălticenenilor:

Nivelul Roșu – începători, Locul 1 – Dennys Filipciuc.

Nivelul Roșu FRT: Locul 1 – Iustin Andrei, Locul 3 – Matei Ursache.

Nivelul Portovaliu FRT: Locul 1 – David Arcip, Locul 2 – Matei Strugariu, Locul 4 – Lorena Sârbu.

„A fost un concurs foarte bine organizat de coordonatorul FRT , Ferry Lechner, care a fost surprins plăcut de numărul mare de sportivi dar și calitățile copiilor noștri. Pe lângă copiii care au urcat pe podium, jocuri frumoase au mai făcut Maria Costea și Răzvan Grigore. Felicitări copiilor și părinților pentru efortul depus. Trebuie să le mulțumesc și sponsorilor noștri: domnul Andy Stan de la Romfour, domnul Grigore Florea de la Raitar, primarului Cătălin Coman”, a precizat instructorul de tenis Marcel Dascălu.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI