Daruri oferite în prag Crăciun de Clinica Novaoptic  elevilor nevoiași care învață la Școala Gimnazială PreuteștiRural

Daruri oferite în prag Crăciun de Clinica Novaoptic elevilor nevoiași care învață la Școala Gimnazială Preutești

       Accesări: 332

Decembrie este luna bucuriilor și dărniciei. Numeroase campanii ale generozității se desfășoară în această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, principalii beneficiari fiind copiii din familiile nevoiașe. Cu același gânduri frumoase s-a materializat campania filantropică demarată de Clinica Novaoptic.

Darurile au fost strânse din timp pentru elevii Școlii Gimnaziale Preutești.

Reprezentanții unității private cu profil oftalmologic din Suceava au sosit la destinație pe 14 decembrie, cu 10 zile înaintea lui Moș Crăciun.

Cadourile au fost împărțite la finalul orelor, fericirea celor mici citindu-se pe chipul fiecărui copil.

25 de elevi ai claselor primare, ce provin din familii cu posibilități materiale reduse, au primit pachetele de Crăciun.

Novaoptic le-a oferit articole de îmbrăcăminte și jucării, toate nou-nouțe. Cadourile au mai inclus nelipsitele dulciuri și fructe.

Conducerea Școlii Gimnaziale Preutești le-a mulțumit inițiatorilor acțiunii, care au provocat bucurie, dar și o surpriză cât se poate de plăcută.

Campania face parte din acțiunile de suflet și de sprijin pentru copii, desfășurate anual de Clinica oftalmologică Novaoptic.

Acum doi ani, reprezentanții instituției medicale private s-au deplasat la una dintre structurile aceleași școli, elevii claselor primare din satul Bahna Arini beneficiind de controale oftalmologice gratuite.

Ei au primit, atunci, pachete cu dulciuri, fructe și rechizite.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI