Cursuri de înot pentru copii la Complexul „Nada Florilor”Local

Cursuri de înot pentru copii la Complexul „Nada Florilor”

       Accesări: 2252

Chiar dacă sezonul estival s-a încheiat, cei care nu au reușit să deprindă tainele natației au acum această posibilitate. La piscina acoperită din cadrul Bazei de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni se organizează cursuri de inițiere înot pentru copii și tineri. Odată cu debutul noului an școlar reîncep înscrierile pentru grupele de începători și avansați atât pentru băieți cât și pentru fete.

Cursurile sunt susținute de antrenorii Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș de la clubul A.C.S. „Nada Florilor” care s-a remarcat în competițiile de natație organizate la nivel județean și regional cu numeroase medalii de aur, argint și bronz, cât și cu sportivi multiplu medaliați.

Programul pentru inițiere este zilnic de luni până vineri între orele 17 și 19. Luni și miercuri între 17 și 18 sunt cursurile pentru grupa de începători care va folosi aripioare și centură, iar marți, joi și vineri între 17 și 18 sunt destinate începătorilor din grupa cu centură și plută.

Cei care știu deja să înoate și fac față efortului fizic se pot înscrie, după un test prealabil la bazin, au șanse să fie admiși în grupa celor avansați. În acest caz, orele de curs vor fi de luni până vineri între orele 18 și 19.

Antrenamente la înot au loc pentru începători și sâmbăta în intervalul 10 – 12.

Se pot înscrie copii din Fălticeni, din comunele învecinate sau din alte orașe ale județului Suceava.

Pentru detalii și informații puteți apela la numerele 0743 381 649 și 0756 580 559.

Sezonul de toamnă și cel de iarnă vor fi potrivite pentru lecțiile de înot, asta pentru că apa din bazin este încălzită constant la 28 – 29 de grade Celsius. Piscina acoperită de la Complexul de agrement „Nada Florilor” este dotată cu vestiare pentru fete și băieți, cabine de duș cu apă caldă, sistem de ventilație cu aer cald.

Apa din bazin este curățată, tratată și filtrată zilnic, astfel încât orele de înot vor consitutui o plăcere pentru copiii și tinerii care vor să învețe sau să își perfecționeze tehnicile de natație.

Considerat cel mai complet sport, înotul are beneficii numeroase și semnificative. Acestea se obțin în plan fizic și mental contribuind la dezvoltarea armonioasă a fiecărui practicant. Înotul este una din cele mai bune metode pentru a rămâne în formă.

Practicat cu regularitate, înotul întărește și tonifiază toate grupele de mușchi, îmbunătățind în același timp sistemul cardiovascular.

ȘTIRI