Curse suplimentare din Roma, Milano și Bologna spre Aeroportul Suceava și retur în perioada sărbătorilor pascaleActualitate

Curse suplimentare din Roma, Milano și Bologna spre Aeroportul Suceava și retur în perioada sărbătorilor pascale

Sucevenii aflați peste hotare se întorc cu miile, acasă de sărbători. Majoritatea celor care revin în țară cu mașinile sau microbuzele firmelor de transport. Odată cu redeschiderea Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” tot mai multe persoane optează pentru călătoriile cu avionul.

Numai în primele zece zile ale acestei luni pe aerogara din Suceava au fost procesați peste 6.000 de suceveni din toate colțurile județului.

Cum numărul pasagerilor este în continuă creștere, operatorul Wizz Air suplimentează în această perioadă numărul zborurilor din și spre Italia.

Compania aeriană introduce zboruri suplimentare pe rutele Milano – Suceava și retur, Roma – Suceava și retur, respectiv Bologna – Suceava şi retur.

Începînd de astăzi, joi, 13 aprilie, vor opera cursele aeriene Roma – Suceava şi retur, aterizare la ora 11.15 şi decolare la ora 11.45.

Tot astăzi devine operațional zborul suplimentar Bologna – Suceava și retur, aterizare la ora 12.15 și decolare la ora 12.45. Aceleași curse vor opera după acelaşi orar și în ziua de 20 aprilie.

Zborul suplimentar Milano – Suceava şi retur este prevăzut luni 17 aprilie, cu aterizare la ora 11.50 şi decolare la ora 12.20.

Facebook Comments

ȘTIRI