Cupa "Nada Florilor" la tenis de camp pentru talentele FalticeniuluiSport

Cupa "Nada Florilor" la tenis de camp pentru talentele Falticeniului

       Accesări: 154

cupa_nada_florilor_11

Sâmbătă, 27 decembrie 2014, Sala de sport „Gabriel Udişteanu” din Fălticeni a găzduit Cupa „Nada Florilor” la tenis de câmp.

Competiţia a avut ca scop premierea tuturor copiilor care practică acest sport în cadrul secţiei de tenis de câmp a Clubului Sportiv „Nada Florilor”.

Evenimentul a fost organizat de ACS Nada Florilor, Primăria Fălticeni, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport a judeţului Suceava, conducătorii acestor instituţii fiind prezenţi şi la ultima întîlnire din 2014. Trebuie remarcată şi implicarea părinţilor în derularea acestui moment de bilanţ.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Secţia de tenis a clubului Nada Florilor a fost afiliată în vara acestui an la Federaţia Română de Tenis iar perspectivele sunt încurajatoare pentru dezvoltarea acestui sport pe plan local. După rezultatele lui Vasile Filip la nivel naţional, sunt de remarcat şi prestaţiilor celor mici, în circuitul „Tenis 10”. Evoluţiile copiilor au determinat Federaţia Română de Tenis să aleagă clubul din Fălticeni pentru implementarea proiectului naţional „Micul AS” destinat descoperirii tinerelor talente.

Prezent la festivitatea de premiere, pentru a împărţi darurile din partea lui Moş Crăciun, primarul Cătălin Coman a afirmat că activitatea secţiei de tenis de câmp va fi susţinută şi pe viitor şi de Primăria Fălticeni.

Toţi copiii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii şi cupe, pentru performanţele din 2014. Instructorul Marcel Dascălu a evidenţiat şi câteva nume care au avut o prestaţie foarte bună în acest an: Evelina Tanase, Monica Buzdea, Andreea Anton, Sara Guşă, Cosmin Ciocârlan, Ilinca Anton, David Buhă, David Onisei, iar lista rămâne deschisă pentru viitorii performeri.

Alex S.

ȘTIRI