Cupa Moș Crăciun încheie sezonul de tenis al micilor sportivi din Fălticeni

       Accesări: 526

Sâmbătă, 22 decembrie 2018, a aut loc ultimul turneu de tenis de câmp organizat în acest an la Fălticeni.

ACS Nada Florilor și Primăria Fălticeni au organizat tradiționalul turneu “Cupa Moș Crăciun”, înscris în calendarul Federației Române de Tenis (Tenis10 FRT). Au participat copii din Rădăuți, Iași și Fălticeni.

Rezultate

Nivelul Roșu: 1. Jilava Alesia, Locul 2. Filipciuc Denis, Locul 3. Vasiliu Luca.

Nivelul Portocaliu: 1. Aciubotăriței Cristian, Locul 2. Strugariu Matei, Locul 3. Andrei

A fost organizată și o competiție pentru începătări, care i-a încântat pe părinții și bunicii prezenți în

La final și-a făcut apariția și Moș Crăciun, încărat cu daruri pentru toți copiii care practică tenisul de câmp.

Copiii meritau să primească dacuri, pentru că au avut un an de excepție, câștigând două titluri naționale prin David Arcip.

De asemenea, echipa Șoimii, formată din Sara Stan, Iasmina Coman și Luca Rotanu,  a obținut un titlu național la nivelul Roșu Starter, iar echipa Zimbrii, formată din Brăneanu Natalia, Mitocaru Dănuț, Radion David și Pîrlac Matei, a fost pe locul III. Cristian Aciubotăriței un loc II și un loc III, Matei Ursache un loc II și un loc III, Andrei Iustin cu două locuri IV.

În primii opt jucători s-au clasat și următorii copii: Grigore Răzvan, Strugariu Matei, Anton Aris, Filipciuc Denis și Vasiliu Luca.

Vreau să felicit toții copiii pentru felul în care au jucat și s-au dăruit pe teren, să felicit părinții că au răbdare cu noi, pentru că sunt multe antrenamente fără de care nu am putea să obținem rezultate.

Îi mulțumesc domnului primar Cătălin Coman, pentru că este alături de noi și ne sprijină.

La sfârșit de an le urez tuturor Sărbători fericite și un an bun”, ne-a declarat Marcel Dascălu, instructorul secției de tenis de câmp a clubului Nada Florilor.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI