CTMB Fălticeni pe podiumul Concursului naţional „Ştiu şi aplic”Educație

CTMB Fălticeni pe podiumul Concursului naţional „Ştiu şi aplic”

       Accesări: 205

Elevii Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni a adus şcolii un nou premiu naţional. În perioada 15 mai 2015 – 17 mai 2015 s-a desfășurat,  la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi, etapa națională a Concursului „Știu și aplic” – Securitatea şi sănătatea în muncă se deprind de pe băncile şcolii, ne-a informat prof. dr. Mariana-Silvia Ţuca, directorul adjunct al colegiului.

Concurs a fost organizat pentru a treia oară la nivel naţional în judeţul Iaşi, cu scopul de a promova în rândul tineretului disciplina Securitate şi sănătate în muncă.

Competiţia a fost organizată în colaborare cu specialiştii din cadrul Inspecţiei Muncii, Inspectoratelor Teritoriale de Muncă, Inspectoratelor Şcolare Judeţene, Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi – Facultatea de Construcţii de Maşini și Management Industrial.

Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” a fost reprezentat de echipa formată din elevele Alexandra Gherasim şi Andreea-Diana Ciobanu, coordonate de prof. ing. Mioara Pădurariu. Echipa de la „Mihai Băcescu” a obţinut premiul III.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI