CSS Nicu Gane pregăteşte noul sezon al „speranţelor”Sport

CSS Nicu Gane pregăteşte noul sezon al „speranţelor”

       Accesări: 52

La începutul lunii noiembrie debutează noul sezon al Campionatului Naţional de Volei – Divizia Speranţe, competiţie care va avea la start şi echipa de volei, juniori 3, a Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni. Obiectivul fălticenenilor este calificarea la turneul final.

În preambului noului sezon, voleibaliştii pregătiţi de antrenorul Marius Stan au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Memorialul „Eduard Gazda”, ediţia a XVII-a, organizat la Suceava de Liceul cu Program Sportiv şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

CSS „Nicu Gane” a câştigat turneul cu trei victorii împotriva celorlalte echipe participante: 3-2 cu LPS Botoşani, 3-0 cu LPS Suceava şi 3-0 cu CSS Râmnicu Sărat.

Memorialul de la Suceava a figurat ca acţiune în calendarul evenimentelor organizate în judeţul Suceava în cadrul programului „Săptămâna Mişcării – Move Week”. Deplasarea echipei din Fălticeni a fost asigurată parţial din fondurile acestui proiect în care partener este şi Primăria Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Lotul „speranţelor” este format din: David Miron, Gabriel Monga, Richard Vrabie, Adrian Holotă, Gabriel Albu, Răzvan Dănilă, Denis Irimescu, Vasilis Simos, Cătălin Ţăranu, Fabian Todică, Silviu Ionaş, Alexandru Viziteu şi Ionuţ Tudosă.

Alex S.

ȘTIRI