CSS Nicu Gane Fălticeni s-a impus în primul turneu al noului sezon de minivoleiActualitate

CSS Nicu Gane Fălticeni s-a impus în primul turneu al noului sezon de minivolei

       Accesări: 559

La sfârșitul lunii octombrie a început noul sezon al Campionatului Național de Minivolei, competiție organizată de Federația Română de Volei.

La startul competiției s-au înscris 26 de echipe, repartizate în 6 serii zonale.

După o pauză de un an, în competiție a revenit și echipa Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni, club care a câștigat titlul național în sezonul 2016-2017.

Noua echipă de minivolei a celor de la “Nicu Gane”, pregătită de antrenoarea Diana Floriștean, a debutat în campionat cu 3 victorii, din tot atâtea partide disputate, în primul turneul al Seriei I, organizat la Botoșani, în perioada 26-27 octombrie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cel mai dificil joc a fost programat în prima zi. Micii voleibaliști din Fălticeni au învins, după 5 seturi foarte disputate, echipa gazdă, CSS Botoșani, scor final 3-2.

Au urmat sâmbătă alte două jocuri, câștigate de sportivii din Fălticeni: 3-1 cu CSS Bacău, și 3-1 cu SC Arcada Galați.

Copiii au fost susținuți la acest debut de sezon de părinți, care le-au făcut galerie și au trăit la maxim fiecare punct câștigat de către favoriți. De altfel, antrenorea Diana Floriștean a ținut să le mulțumească părinților pentru susținerea de care a avut parte echipa.

Mulțumiri au venit și pentru ajutorul primit din partea colegilor antrenori ai secției de volei CSS Nicu Gane, dar și pentru sponsorul Decathlon Suceava, care a asigurat treninguri pentru sportivi.

Din lotul care a făcut deplasarea la Botoșani au făcut parte: Steluță Marius, Marian Robert, Suditu David, Burlacu Luca, Ciaunica Rares, Zarojanu David, Simon Ianis, Mihalache Tiberiu, Zarojanu Paul, Lungul Iustin, Onofrei David, Cristian Raileanu.

Din lotul lărgit al echipei de minivolei mai fac parte: Goldenberg Daniel, Ichim Matei, Amariei David, Maxim Radu, Bubuțanu Tudor, Beșleagă Avraam, Petrov Vlad, Tanasă Dragoș  și Pavel Ștefan.

Obiectivul echipei de minivolei, în acest sezon, este calificarea la turneul final.

Până la finală, fălticenenii trebuie să treacă de faza grupelor.

Se califică pentru faza semifinală echipele clasate pe primele 2 locuri și cele mai bune 4 echipe de pe locul 3.

Al doilea turneu al Seriei I se va disputa la Galați, în perioada 23-24 noiembrie 2018.

ȘTIRI