CSS Nicu Gane Fălticeni s-a calificat în semifinalele Campionatului Național de Volei – Divizia Cadeți. Echipa de futsal încheie onorabil primul sezon în competițiile oficialeSport

CSS Nicu Gane Fălticeni s-a calificat în semifinalele Campionatului Național de Volei – Divizia Cadeți. Echipa de futsal încheie onorabil primul sezon în competițiile oficiale

       Accesări: 369

Voleibaliștii fălticeneni au reușit una dintre marile surprize ale Turneului final al Campionatului Național de Volei – Divizia Cadeți.

CSS Nicu Gane Fălticeni a obținut calificarea în faza semifinalelor după un meci de infarct împotriva campioanei din sezonul trecut, echipa LAPI Dej.

Chiar dacă dejenii erau principalii favoriți ai seriei, elevii antrenorului Marius Stan s-au autodepășit și au câștigat cu 3-0! Seturile au fost foarte echilibrate și avut o desfășurare extraordinară: 27-25 / 27-25/ 25-23.

„Nu vorbim despre obiectiv, pentru că acesta a fost atins când am obținut calificarea la turneul final.  Cu cele două victorii, în special cea în fața Dejului, ne-am autodepășit. Urmează însă un meci și mai dificil, în semifinale, contra unui adversar valoros, CTF Mihai I București (Rapid București – n.n.). Mă bucur că am ajuns aici și îmi doresc o prestație foarte bună în meciul de vineri. Felicit jucătorii și așteptăm cu interes lupta pentru medalii”, ne-a declarat antrenorul Marius Stan.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Seria a fost câștigată de CNNT Craiova, iar CSS Nicu Gane s-a clasat pe locul 2.

Programul următoarelor jocuri:

Semifinale 1-4 (vineri, 18 mai)

CSS Botoșani – CNNT Craiova

CTF Mihai I – Nicu Gane Fălticeni

Semifinale 5-8

Dinamo – CSS Tulcea

LPS Suceava – LAPI Dej

 

Echipa de futsal CN Nicu Gane a încheiat cu fruntea sus primul sezon competițional

La câteva minute de o calificare la Turneul final de Futsal U19 s-a aflat echipa Colegiului Național Nicu Gane din Fălticeni, în turneul zonal de la Odorheiul Secuiesc.

Echipa pregătită de antrenorul Marcel Irimie avea nevoie de o remiză pentru a merge mai departe, în meciul cu echipa gazdă. Fălticenenii au avut chiar și avantaj de un gol, dar toate speranțele s-au năruit pe final de joc.

Fălticenenii au pierdut cu 5-6 în fața echipei din Odorheiul Secuiesc.

“Primul sezon de futsal al echipei noastre s-a încheiat astazi în Odorheiul Secuiesc. Fiind o echipă noua, fără tradiție și experiență, am reușit totuși să creștem de la joc la joc și să încercăm să practicăm un futsal spectaculos. Întodeauna am fost fair-play și am părăsit parchetul cu capul sus indiferent de rezultat. Am apreciat munca adversarilor și nu am comentat deciziile arbitrilor indiferent de evoluția acestora. Astăzi însă am fost victimele unor „arbitrii” care nu au ținut cont de faptul că o echipă muncește și are nevoie de un arbitraj corect. Este foarte greu pentru copii să înțeleagă de ce la un asemenea nivel echipa gazdă are nevoie de un asemenea ajutor pentru a elimina o echipă nou înființată. Vreau să felicit băieții pentru efort și evoluție, au luptat și au dat dovadă că sunt o echipă adevărată, care luptă până la ultima secundă. Adevărații câștigători sunt cei care muncesc și trec peste toate nedreptățile”, a declarat la finalul turneului antrenorul Marcel Irimie.

ȘTIRI