CSS Nicu Gane Fălticeni pleacă cu prima șansă în returul barajului pentru Turneul semifinal Futsal U19Sport

CSS Nicu Gane Fălticeni pleacă cu prima șansă în returul barajului pentru Turneul semifinal Futsal U19

       Accesări: 243

Echipa de futsal CSS Nicu Gane Fălticeni a luat o opțiune serioasă pentru calificarea la Turneul semifinal al Campionatului Național de Futsal U19.

Sportivii pregătiți de antrenorul Marcel Irimie au încheiat campionatul, faza grupelor, pe locul 2, și întâlnesc în baraj echipa de pe poziția a 3-a, Politehnica Iași.

În manșa tur a barajului, care s-a desfășurat sâmbătă, 5 mai, la Iași, fălticenenii au câștigat cu 7-2.

CSS Nicu Gane: Blanariu, Năstase, Sava, Simion, Jora, Tudose, Pintilie, Cristea, Botezatu, Dolceanu, Gagiu. Antrenor: prof. Marcel Irimie.

Au marcat: Simion 4, Pintilei, Tudose 2

Returul este programat miercuri, 9 mai 2018, de la ora 14.30, în Sala de sport “Gabriel Udișteanu” din Fălticeni.

 

„După ce în ultima etapă, la Piatra Neamț, am suferit un duș rece, pierzând cu 5-2, am reușit să ne mobilizam astăzi și am făcut poate cel mai bun joc. Mă bucur pentru pofta de joc arătată de băieți și pentru modul în care au tratat meciul. Urmează returul, miercuri, 9 mai, de la ora 14. Chiar dacă am obținut un scor favorabil la Iași, mă astept la un joc dificil deoarece echipa adversă a practicat tot timpul un futsal spectaculos. Vreau să evidențiez arbitrajul impecabil al brigăzii care a oficiat precum și fair-play-ul staff-ului echipei gazdă”, a declarat antrenorul Marcel Irimie pentru Cronica de Fălticeni.

ȘTIRI