CSS Nicu Gane Fălticeni încheie anul pe primul loc în Campionatul național de volei – Divizia speranțeSport

CSS Nicu Gane Fălticeni încheie anul pe primul loc în Campionatul național de volei – Divizia speranțe

       Accesări: 682

La sfârșitul acestei săptămâni au fost programate turneele rundei a treia în Campionatul național de volei – Divizia Speranțe.

În Seria A, ultimul turneu din anul 2018 a fost organizat la Botoșani (14 – 15 decembrie).

Și de această dată, spotivii pregătiți de antrenorul Ionel Ciocan au câștigat turneul, cu două victorii: 3-0 atât cu gazdele de la CSS Botoșani cât și cu CSS Bacău. Surprinzător, fălticenenii au pierdut cel de-al treilea joc, 1-3 în fața Bistriței.

În urma evoluție idin primele trei turnee, în care a adunat 8 victorii și o singură înfrângere, CSS Nicu Gane Fălticeni și-a asigurat calificarea în următoarea fază a competiției.

Rămâne de văzut de pe ce poziție va intra echipa în grupele semifinale, în funcție de rezultatele ultimului turneu, programat în luna ianuarie 2019, la Bistrița.

Obiectivul este să ne calificăm mai departe de pe primul loc, iar asta se va stabili la Bistrița.

Copiii au avut evoluții foarte bune în primele două jocuri, însă în ultimul meci au apărut multe greșeli neforțate. Înfrângerea cu Bistrița a fost un duș rece pentru noi ,dar trebuie să învățăm și din înfrângeri”, ne-a declarat antrenorul Ionel Ciocan.

Lotul CSS “Nicu Gane”Fălticeni: Lungu Vlad, Coțovanu Pavel, Macovei Teodor, Hortopeanu Sabin, Romanică Gariel, Mogage Răzvan, Călugărița Sabin, Toader Eduard, Ciocan Mihnea, Ciubotariu Cezar, Solcan Ciprian, Corduneanu Emanuel, Oanea Leonard. Antrenor –profesor Ciocan Ionel.

Rezultatele turneului de la Botoșani:

CSS Bacau– LPS Bistrita 3-0

CSS Nicu Gane Fălticeni – CSS Botoșani 3-0

CSS Botoșani – LPS Bistrița 3-1

CSS Nicu Gane Fălticeni – CSS Bacău 3-0

CSS Botosani – CSS Bacău 3-0

CSS Nicu Gane – LPS Bistrița 1-3

ȘTIRI