CS Nicu Gane începe în forță competițiile de futsal. Duminică se joacă la Fălticeni în Cupa RomânieiSport

CS Nicu Gane începe în forță competițiile de futsal. Duminică se joacă la Fălticeni în Cupa României

       Accesări: 691

La sfârșitul acestei săptămâni se reiau competițiile interne de futsal rezervate echipelor de tineret – Under 19.

A doua parte a sezonului se deschide cu jocurile din Cupa României, faza a 3-a, prima manșă.

Duminică, 18 februarie, de la ora 10.00, echipa locală de futsal CS „Nicu Gane” va primi vizita echipei Dunărea Călărași.

Meciul se va disputa în Sala de sport „Gabriel Udișteanu”, de la ora 10.00. Accesul publicului spectator este liber!

Antrenorul Marcel Irimie a declarat, pentru Cronica de Fălticeni, că jucătorii săi se vor mobiliza pentru a obține un rezultat favorabil, care să mențină șansele de calificare în faza superioară a Cupei României.  Echipa a efectuat un stagiu de pregătire, de o săptămână, la Vatra Dornei, în luna ianuarie.

Meciul se anunță unul echilibrat, dacă analizăm rezultatele din campionat. Fălticenenii sunt pe locul 2 (din 5 echipe), în prima serie, iar călărășenii sunt pe locul 4 în seria a 2-a (din 6 echipe).

Returul se va disputa la Călărași, pe data de 25 februarie.

După Cupa României, pentru CSS „Nicu Gane” urmează o lună de foc în campionat, cu jocuri la fiecare sfârșit de săptămână.

Cel mai dificil meci este programat pe data de 4 martie, când la Fălticeni va veni liderul „Internațional Traian” Vaslui, echipă neînvinsă în prima parte a sezonului. O săptămână mai târziu, pe 11 martie, urmează o deplasare dificilă la Darabani, iar pe 25 martie revine la Fălticeni  echipa Politehnica Iași (echipă eliminată de fălticeneni din Cupa României).

 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI