CS Nicu Gane Fălticeni s-a calificat în semifinalele Competiției Naționale “Fotbal și feminitate”Sport

CS Nicu Gane Fălticeni s-a calificat în semifinalele Competiției Naționale “Fotbal și feminitate”

       Accesări: 565

În județul Brașov se desfășoară, la sfârșitul acestei săptămâni, o nouă ediție a turneului național “Fotbal și feminitate”, secțiunea dedicată cluburilor de fotbal.

Este un proiect al Federației Române de Fotbal, sprijinit de UEFA, cea mai importantă competiție națională destinată promovării fotbalului feminin, care se adresează tuturor celor care iubesc acest sport: eleve, profesori, părinți și suporteri.

La această ediție, rezervată cluburilor de fotbal feminin, sunt prezente 12 echipe, la categoria U14 (fete născute în anul 2003 și mai mici), respectiv 5 echipe la categoria U12 (fete născute în anul 2005 și mai mici).

Fălticeniul este reprezentat la această ediție, de echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv “Nicu Gane”, pregătită de profesorul Marcel Irimie.

După prima zi a competiției, fetele din Fălticeni, înscrise la categoria Under 14, au obținut calificarea în faza semifinală.

Jocurile la această categorie de vârstă se dispută în formula de 8+1, pe durata a două reprize (2×20 de minute).

Chiar dacă era cotată cu șansa a treia (fiind trasă la sorți din a treia aurnă valorică), CS Nicu Gane a învins în grupa de calificare, echipele Real Craiova (1-0, gol Andreea Lazăr) și Coltea Celta Brașov (1-0, gol Bianca Lazăr).

Sâmbătă, 14 octombrie, CS Nicu Gane Fălticeni va întâlni, în faza semifinalelor, echipa Independența Baia Mare.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI